Rendelési kód: 14
Összetétel:
Olasz jelentése szerint a “szalag” szóból származik ennek a tésztának a neve. Hagyományosan híg, zöldséges ragukhoz használja az olasz konyha, hogy tálaláskor a tészta tetején, jól láthatóak legyenek a különböző zöldségek. A magyar konyhában közkedvelt forma édes tészták alapanyagának.
Szállítói cikkszám: 001 14
Nettó súly: 500 g
Tápérték adatok | |
---|---|
Energia: | 1489kJ / 351kcal |
Zsír: | 1,0g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,4g |
Szénhidrát: | 72,0g |
Amelyből cukrok: | 3,5g |
Rost: | 3,0g |
Fehérje: | 12,0g |
Só: | <0,01g |
Nagykereskedelmi szállítási módok bemutatása itt megtalálható
Főzési tanácsok
A tésztát forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük. Főzési idő: 12 perc. Al dente.