Rendelési kód: 15
Összetétel:
A magyar konyhában keskenysége miatt a legkedveltebb forma mákos, diós, grízes tészta készítéséhet. Az olasz konyhában a magyar vargabéleshez hasonlatos stíriai metélthez kedvelt. Érdekessége ennek a formának, hogy német nyelvterületeken is igen közkedvelt.
Szállítói cikkszám: 001 15
Nettó súly: 500 g
Tápérték adatok | |
---|---|
Energia: | 1489kJ / 351kcal |
Zsír: | 1,0g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,4g |
Szénhidrát: | 72,0g |
Amelyből cukrok: | 3,5g |
Rost: | 3,0g |
Fehérje: | 12,0g |
Só: | <0,01g |
Nagykereskedelmi szállítási módok bemutatása itt megtalálható
Főzési tanácsok
A tésztát forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük. Főzési idő: 8 perc. Al dente.