A Lavinia tészta a Tomadini cég másodmárkája. 2006-ban indította be a cég ennek a termékcsaládnak a forgalmazását, amelyet olasz családi hagyományoknak megfelelően Luigi Tomadini a leányáról – és egyben nagymamájáról – Lavinia-nak nevezett el. A Lavinia tészták 100%-ban durum darából készülnek víz felhasználásával. Ez a tésztafajta magában hordozza a durumbúza minden előnyét, csupán hamutartalmában tér el a durumlisztből készült Luigi Tomadini márkától. A költségkímélőbb alapanyagú tészták megnyerő ár-érték arányukkal kínálnak választási lehetőséget termékpalettánkon. Lavinia formakínálatunkban a legkedveltebb tésztafajták találhatók meg.
TÉSZTÁINK
Lavinia
- • 100% DURUMDARA
- • 2X-ES VÍZFELVÉTEL
- • FORMATARTÓSSÁG
- • 170 ÉVES TRADÍCIÓ
- • EREDETI OLASZ ALAPANYAGOKBÓL
- • TARTÓSÍTÓSZERTŐL ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZŐANYAGOKTÓL MENTES
- • NYOMOKBAN SEM TARTALMAZ TOJÁST
Lavinia tészta formátumai:
Tempesta (tarhonya), fettuccine (szélesmetélt), spaghetti (spagetti), stortino rigato (szarvacska), ricce (fodroskocka), pennette (penne).